Skip to content

La feina de ser voluntària

2016 desembre 16
by Maria

Aquest dilluns a la tarda em vaig trobar amb la Sara i la Laura a l’ACAB. Des de feia setmanes sentia la remor dins el meu cos de moure’m més per l’ajuda a les persones que pateixen trastorns de la conducta alimentària. He col.laborat al bloc Amb llum pròpia i també he anat fent activitats aïllades que calmaven el meu desig d’aportar el meu granet de sorra a la lluita contra aquestes malalties.

Però tot això ja havia deixat de ser suficient. I sentia que volia fer un salt qualitatiu en aquesta causa. De la reunió en van sortir moltes idees, moltes, però la més important ha estat que m’he fet voluntària d’atenció directa. A partir de gener començaré la formació per voluntàries a l’associació i em posaré a fer atenció personalitzada a persones malaltes i també a famílies o qui ho pugui necessitar.

La veritat és que suposa un repte professional i personal però també una joia molt gran de sentir que puc acompanyar directament a persones que necessiten suport.

Comments are closed.