Skip to content

Torno als mitjans

2016 desembre 8
by Maria

Després de força temps de silenci torno a ser aquí. Durant aquest temps he fet moltes coses: he treballat a l’escola, he llegit molt, he fet un viatge que ha impactat fortament la meva vida… Malgrat tot, la meva causa personal en la lluita perque les persones no es posin malaltes d’un trastorn de la conducta alimentària segueix latent i ara, potser, més viva que abans.

He tingut l’oportunitat de tornar a parlar del meu llibre als mitjans dues vegades en dues setmanes i això és important per a mi. Perque no crec en les casualitats i també perque em serveix per reafirmar la meva lluita i el paper que vull tenir en el món de l’acompanyament a malaltes i malalts.

Fa dues setmanes em van convidar a participar al programa Els Matins de TV3 on vam parlar de xarxes socials i la seva incidència en aquestes malalties. http:/http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/els-matins/les-xarxes-difonen-models-dalimentacio-perillosos/video/5633118/.Vaig ser-hi acompanyada pel director de la unitat de TCA de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Una setmana més tard també vaig rebre una invitació per participar en una entrevista a BTVRàdio on vam parlar de manera relaxada de com de difícil és afrontar els àpats nadalencs per a una persona que està malalta.  El meu testimoni de superació va vertebrar l’entrevista i vaig procurar donar un missatge d’esperança i positivitat, entenent que és molt necessari per qui està inmers en el procés de malaltia sense poder veure-hi una sortida.

 

Comments are closed.