Skip to content

Començo un nou projecte: amb llum pròpia!

2015 març 8
by Maria

Circumstàncies de la vida: una periodista coneguda pel meu pare que sabia de la meva malaltia i superació em va contactar perque volia que col·laborés en un bloc gestionat per l’ACAB i escrit per persones que han superat un trastorn de la conducta alimentària i volen compartir amb la resta del món les seves vivències personals i profundes.
Ja feia anys que havia sentit que volia apropar-me a l’ACAB perquè crec profundament en la seva tasca d’acompanyament, però la cosa no havia acabat de quallar. Ara semblava que era l’oportunitat d’aportar el meu granet de sorra a un projecte que em sembla interessant i molt potent.
Som un seguit de dones i un home que, en moments i circumstàncies vitals diverses, hem patit i també superat l’anorèxia i relatem aquesta vivència per tal que famílies i malaltes se sentin acompanyats durant aquesta travessa pel desert.
Estic molt il·lusionada amb aquesta col·laboració i us convido a visitar-lo cada setmana. Hi podeu trobar molta vida, entre línies!

Comments are closed.