Skip to content

“Sí, jo ho he superat”

2011 novembre 13
tags:
by Maria

Aviat farà una setmana que vaig participar a El Matí a 4 bandes de Ràdio Nacional. Vaig quedar prou contenta de la manera com es va enfocar l’entrevista, tot i que no puc dir que me n’anés del tot satisfeta; potser per la meva intransigència a l’hora d’acceptar opinions escèptiques relacionades amb la superació de l’anorèxia, o potser perquè a hores d’ara ja m’he anar creant cuirasses davant de persones que gosen qüestionar la meva superació en antena… el fet és que encara vaig haver de fer-me el càrrec de mirades dubitatives: “vols dir?”, “definitivament, has dit, que has superat l’anorèxia”? i vaig marxar amb el “cuquet” de no haver deixat un missatge prou clarificador.

És per això i per d’altres motius que ara em plantejo buscar espais de difusió a un altre ritme, més pausat, on no haguem d’estar pendents de l’agulla “segundera” del rellotge… un lloc on poder explicar-me i dissertar sobre l’anorèxia i la meva superació.

Trobo que el meu missatge mereix més temps per ser explicat i entès. I em reafimo en la convicció que la nostra televisió, la nostra ràdio, en la seva gran majoria, van massa de pressa.

Escoltar l’entrevista (a partir del minut 26):