Entrevista a Euskal Telebista
2010 juny 30
La televisió pública basca ETB2 dedicarà als trastorns alimentaris el seu magazin de tarda Aspaldiko d’avui dimecres, i l’ACAB m’ha demanat que intervingui en directe al programa per aportar el meu testimoni. Així doncs, avui soc a Bilbo, en un imprevist viatge llampec d’anada i tornada. El programa s’emet a partir de les 16:00 i em diuen que es pot veure per Internet aquí. Ah, i no patiu si no enteneu l’euskera, jo tampoc gaire, però ETB2 emet en castellà.
He vist el programa i no m’ha agradat gens. Maria, tú has estat molt digna, però ha quedat clar que un tema tan delicat i amb tants matisos no es pot tractar en un marc de ‘televisió escombraria’ on només interessen els aspectes escabrosos i els tertulians es dediquen a fer-se notar. D’ara endavant caldrà ser més selectius amb les invitacions, vinguin d’on vinguin.
Hola Maria:
Soy una chica de 35 años, vivo en Bilbao. Hoy he visto el programa de la ETB2 en el que has intervenido y te digo de verdad que no me ha gustado nada como te han tratado. Ni lo que decían, ni lo que te cuestionaban, ni lo que te preguntaban…
Tú has aguantado con una entereza envidiable, yo desde casa me estaba poniendo nerviosa y con ganas de llamar por telefono, si llego a intervenir no habría sido tan calmada como tú.
He buscado por la web una forma de ponerme en contacto contigo y me alegra haber encontrado este blog y más aun ver que no soy la única que opina esto mismo. Estoy muy de acuerdo con la opinion de Alber Cuesta (aunque no sé lo que es televisión escombraria).
Mucho ánimo y muchas gracias por tu testimonio.
Josefina, me alegra saber que coincides conmigo en la valoración. ‘Televisió escombraria’ significa ‘televisión basura’. Cordialmente,
i es que molta gent no vol participar, i que hi ha coses que en son molt de cilamocpdes, jo ho he vist amb qfcestions que jo dominava i la gent havia de votar, que per molt que els expliquessis que calia anar amb compte, que A) tenia unes conseqfce8ncies i B) unes altres, i que amb B) en sortirien perjudicats, doncs que de vegades votaven B), i lo mes fort es que quant venien les conseqfcencies negatives encara no veien que era culpa d’haver triat B), i es aixf2, que molta gent passa de complicar-se la vida i que hi ha coses cilamocpdes d’entendre.