Skip to content

Quantes emocions!

2010 març 20
tags:
by Maria

Signant llibres després de la presentació a la llibreria Proa Espais

Ahir al vespre vaig presentar La Meva Anorèxia a la llibreria Proa Espais. L’editor de Proa i Pòrtic, Josep Lluch, va encetar l’acte i la Gemma Lienas, escriptora, va presentar-me el llibre. Va ser magnífic. En acabat jo, molt emocionada, vaig intentar explicar el per què i el sentit del llibre i vaig voler compartir amb tots els assistents les meves motivacions a l’hora d’escriure sobre el greu trastorn que vaig patir fa anys.

Em va ser impossible contenir l’emoció en veure tantes cares conegudes assegudes al meu davant; i alhora, també, cares no conegudes però igualment interessades en la temàtica i en el libre.

Després, mentre comentàvem la jugada tot bevent una copa de cava amb la que molt amablement va obsequiar-nos la llibreria, vaig signar el llibre a totes aquelles persones que ho volguéssin i vaig anar comentant amb cadascú quines eren les seves impressions a l’haver llegit el llibre o què esperaven trobar-hi si és que encara no ho havien fet.

Em va fer infinita il·lusió (i encara em dura l’emoció..) que tantíssima gent vinguda d’aquí i d’allà volguéssim compartir amb mi un moment tan important com ho és la presentació del meu projecte, del meu llibre; i.. bufa! això no s’atura i ara s’acosten més presentacions, més entrevistes..

Us aniré informant per aquí de tots els actes que vindran relacionats amb el llibre. Moltes gràcies per tot, de veritat!

Vídeos

Introducció de Josep Lluch, editor de Pòrtic:

Presentació de la novelista Gemma Lienas:

La meva intervenció: